Bond Fusion Възстановяване на боядисани и химически третирани коси

Bond Fusion Възстановяване на боядисани и химически третирани коси

Bond Fusion – нашата революционна нова система е терапия, която позволява на клиента да изсветлява или потъмнява косата си, без да се правят компромиси с цялостта на косата.

КАК РАБОТИ

Обикновено химическите процеси, като боядисване или процедурите за перманентно къдрене или изправяне разграждат дисулфидните връзки, които са от съществено значение за здравата коса. Но тук се появява Bond Fusion, който възстановява и изгражда наново разпадналите се връзки, дори създава нови такива. Също така, предпазва вътрешната структура на косъма. Сега професионалистите в салоните могат да преобразят всяка коса в различни цветове (да, дори платинено русо), като същевременно поддържат косата здрава и подхранена. Не на последно място – Bond Fusion е съвместим с всички видове коса – кавказки, азиатски, африкански, предварително боядисани или химически обработвани и естествени коси.

ПРОСТО Е ПО-ДОБЪР

Обещаваме, че Bond Fusion е по-добър от всяка друга терапия за засилване на връзките, оставяйки косата до 5 пъти по-подхранена само след 5 измивания. Косата става два пъти по-силна и има до 43% по-малко накъсване на косата. А времето за действие? То остава същото. Bond Fusion може да се използва с всяка химическа услуга, предлагаща се в салона, независимо от типа или марката, както и самостоятелно, като терапия за възстановяване на увредена коса.

ЛЕСНА РАБОТА

Работата с Bond Fusion е лесна. Има три стъпки: Изграждане (Builder), Заздравяване (Enhance), Поддръжка (Recharge).

При Фаза 1 добавяте Bond Builder във формулата за боядисване. Той ще възстанови разрушените връзки и ще създаде нови, докато предпазва косата.

При Фаза 2 нанасяте Bond Enhancer – дълбоко подхранващата, възстановяваща терапия, която засилва новосъздадените връзки, запечатва нишките, за да осигури по-дълготрайно подхранване.

Последно Фаза 3 Bond Recharger е перфектният продукт за домашна употреба, който удължава ефекта на терапията Bond Fusion.


Bond Fusion Phase 3 Recharger Фаза 3 Поддръжка 200 мл.

Bond Fusion Phase 3 Recharger Фаза 3 Поддръжка 200 мл.

Продукт за домашна употреба. Запазва цвета на боядисаната коса свеж, а третираната коса - силна и по..

Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)