Miracle Elixir Възстановяване и подхранване на увредена коса

Miracle Elixir Възстановяване и подхранване на увредена коса

CARE Miracle Elixir е концентриран кератинов бустер. Той се базира на усъвършенствана Кератинова смес (Кератин, Хидролизиран Кератин,Оксидативен Кератин, Вода), която се дължи на Технологията Zipper, която наподобява естествения кератин в косата и помага за възстановяване на увредения косъм отвътре навън. 

Комбинирайте Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster с маска за коса, специално създадена, за да се справи с конкретните проблеми на косата. След терапията се насладете на коса по-здрава, по-мека и по-блестяща от всякога.

Употреба: Измийте косата с желания шампоан. Изберете някоя от маските от линията Keune Care според индивидуалната нужда на клиента и типа коса. В купичка смесете1 ампула (2мл) от Miracle Elixir към 15 гр. маска и разбъркайте добре. Нанесете равномерно по косата. Оставете за 20 минути. Изплакнете косата с вода и оформете желаната прическа. За дълга или много увредена коса използвайте 2 ампули (4мл) и 30гр маска.

Резултатът: Косата ви ще бъде по-здрава, по-мека и блестяща, отколкото е била.

  • Намаляване увреждането на косата вътре в косъма с до 80%
  • Косата е  2 пъти по-мека след Терапията
  • По-здрава, по-мека и по-блестяща коса лесна за разресване
  • По-малко увредена коса

Спреят CARE Miracle Elixir Keratin Spray за домашна употреба, помага да поддържате мекотата на косата след терапията в салона дори след 5 измивания с шампоан. Той ще удължава резултата от терапията, а косата ще е по-здрава, по-мека, по-блестяща и лесна за разресване.


Miracle Elixir Keratin Spray Кератинов спрей 140 мл.

Miracle Elixir Keratin Spray Кератинов спрей 140 мл.

Луксозен, базиран на Кератин спрей за грижа в домашни условия,  удължава резултатите на професи..

Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)