За марката Keune

Твоето най-добро аз

Здравей, ние сме Keune

Ние правим професионална козметика за коса от 1922 година, но сме много повече от производител. Стани наш партньор и ще се превърнеш автоматично в част от нашето глобално семейство. Не казваме това само защото сме семейна компания. Нас наистина ни е грижа за теб, твоя салон и човека, в стола пред теб. Затова и бизнеса, който правим е с допълнителна доза лично отношение.

Keune е тук, за да ти помогне във всеки един аспект: със страхотни продукти, обучения, маркетинг и страхотно бизнес обслужване. По този начин се надяваме да ти помогнем да дадеш най-доброто от себе си. Това е причината да правим това, което правим!

Историята на Keune

Трябва смелост за да експериментираш

Жан Кюн е влюбеният в къдриците аптекар от Амстердам, който през 1922 година създава бранда Keune. Накъдрянето на косата в онези години включвало силно нагряване и открит огън. След години експерименти Жан открива топлия кърдин и започва да го продава в Холандия. Формулата е страхотен хит сред дамите и първият холандски продукт, който покорил целия свят. Сбогом фармация! Здравей Keune козметика за коса.

Когато обемната коса станала модерна, Жан представил спрея за коса и формулата за студено къдрене. Следващата стъпка била да представи спрей в „нов“ флакон. Просто натискаш и впръскваш. Гелът за коса бил следващото му изобретение. По-късно синът на Жан, Джордж представя муса за коса, като използва френската дума mousse, а не английската foam (пяна). Джордж младши дава на света боята Tinta Color, която се превръща в абсолютен глобален успех.

keune-za-nas-2
keune-za-nas-3

Твоето най-добро аз

Нашата мисия

Коя е твоята най-добра страна? Това може да е твоят външен вид или способността да накараш своя клиент да изглежда най-добре. Най-добрата ти страна включва и способността да откриваш радост в работата си и успех в бизнеса. Да бъдеш щастлив със себе си и колегите си. И да чувстваш дълбоко в себе си, там където е най-важно, че си важен член на вдъхновяващо семейство, което цени независимостта, иновацията и високото качество.

Грижа за нашия свят

Keune се интересува

Ние сме част от света и трябва да се научим да се грижим за него. Най-добрата ти страна е също онази, която помага на хора с увреждания и ги кара да се чувстват ценени всеки ден. Групата Keune предлага работа на хора с психически увреждания, както и на бежанци, които търсят новия си живот с нас.

В Keune обичаме животните и сме твърдо против практиките за тестване върху тях. Грижа ни е и за нашата планета, която се нуждае от нас. Ние се стремим да намалим разхода си на енергия и вода. Използваме естествена светлина и дори се възползваме от студения холандски климат, за да охлаждаме продуктите си по време на производство. Следваме стриктно стандартите за качество и сме сертифицирани за добри производствени практики.

keune-za-nas-4