Доставка и плащане

ДОСТАВКА НА СТОКИ

Глобал Брендс ЕООД се задължава да доставя поръчаните и закупени стоки еднолично или чрез куриерската компания на адрес, посочен от Вас или в офис на куриерската компания, в зависимост от Вашия избор.

Глобал Брендс ЕООД се задължава да осигури подходящо опаковане на стоките и изпращането на съпътстващите документи.

Глобал Брендс ЕООД извършва доставка на стоки само на територията на Република България.

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Поръчките се доставят от куриерска компания до посочен Ваш адрес или до офис на куриерската фирма.

Всички поръчки, направени до 16:00 ч. в работни дни (понеделник-петък), се обработват в рамките на същия ден и се предават на куриер за доставка.

Всички поръчки, направени след 16:00 ч. в работни и през празнични и почивни дни, се обработват на следващия работен ден и се предават на куриер за доставка.

Всички поръчки за потребители Физически лица (Домашна грижа – Краен потребител) се обработват и изпращат по куриер в рамките на 2 работни дни.

Всички поръчки за потребители Юридически лица (Професионална грижа - фризьорски салон) се обработват и изпращат по куриер в рамките на 1 работен ден.

* Доставки се изпращат единствено в рамките на Република България. Ако пратка се бави, не се колебайте да се свържете с нас, но имайте предвид, че в някои населени места доставки се извършват в определени дни от седмицата.

** Промяна в срока на доставка може да настъпи по време на Национални празници или официални почивни дни, при по-мащабни промоции и извънредна натовареност на куриерската компания (например, Black Friday, Великденски, Коледни и Новогодишни празници), при преждевременно изчерпани продукти, промяна в условията за доставка на куриерските фирми или други непредвидени обстоятелства. Всички пратки включват опция преглед.

Уточнение: При събития и активности с промоционален характер, при които се генерират повече поръчки, е възможно да са в сила допълнителни условия за обработка на поръчките.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащане при доставка (наложен платеж): При получаване на стоката Вие заплащате дължимата сума на куриера или на служителя на Глобал Брендс ЕООД, извършващ съответната доставка.

Глобал Брендс ЕООД има право да активира в сайта и допълнителни начини на плащане, като в случай че такива са налични, ще бъдат предоставени като опция за плащане при генериране на съответна поръчка от Вас.