Доставка и плащане

1. Плащане при доставка

 • БЕЗПЛАТНА за цяла България при поръчка над 100 лв. 
 • 6 лв. за цяла България при поръчка на стойност под 100 лв.

  Цялата поръчка се заплаща при доставка с наложен платеж, без капаро.

  *Доставки се изпращат единствено в рамките на Р. България.

  ** Всички пратки включват опция преглед.

  2. Условия за Доставка*

  Работим с куриерска фирма Спиди.

  След постъпване на поръчка от Потребител/Клиент, сътрудник продажби обработва Вашата поръчка. Потребителят/Клиентът ще получи потвърждение за успешно приетата поръчка.

  Доставка се прави само след потвърждение (по имейл или телефон) за успешно приета поръчка. В случай, че не получите потвърждение след направена ваша поръчка (и след проверка в папка spam на мейла си за получено потвърждение за приета поръчка) може да се свържете с нас за проверка по телефон. 

  Поръчки, получени без коректни данни на Потребители/Клиенти или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени. Такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”.

  Отказ може да се направи по телефона, за да е валиден отказът, Потребителят/Клиентът трябва да предостави: име на фирмата, с което е регистриран в сайта ако е Салон, или имена и мейл, с които е регистриран в сайта, ако е Клиент (Домашна грижа).

  3. Време за Доставка*

  Всички поръчки за София се обработват в рамките на 2 дни.

  Всички поръчки за други населени места (извън София), направени до 16:00 ч., се обработват и изпращат на същия ден.

  Всички поръчки за други населени места (извън София), направени след 16:00 ч., се обработват и изпращат на следващия ден.

  Поръчки направени в рамките на деня за гр. София за Потребители (Салони) се доставят на следващия работен ден. 

  Доставки не се извършват в за гр. София с куриер на „Глобал Брендс“ ЕООД в Събота, Неделя и в официални празници.

  Поръчки, направени в петък до 16:00 часа се доставят в събота до обяд с куриерска фирма Спиди.

  * Ако пратка се бави, не се колебайте да се свържеш с нас, но имай предвид, че в някои населени места доставки се извършват в определени дни от седмицата.

  **Промяна в срока на доставка може да настъпи по време на Национални празници или официални почивни дни, при по-мащабни промоции и извънредна натовареност на куриерската фирма Спиди (например, Black Friday, Коледни и Новогодишни празници), при преждевременно изчерпани продукти, промяна в условията за доставка на куриерските фирми или други непредвидени обстоятелства.