Растете и разширявайте опита си с нас


Искате ли да знаете всичко за Колористиката с KEUNE или вече работите с наши продукти и трябва да опресните знанията си, да научите за новите тенденции и практики в съвременната Колористика с KEUNE COLOR?  

За заявка за участие и за повече информация на тел.: 02 83 33 247, 0899 900 389.ЕКИП ОБУЧАВАЩИ

Добрият професионалист знае правилната формула на успеха – желание за развитие и качествено обучение! Фризьорството днес е много динамична и високо конкурентна бизнес сфера. Клиентите днес са все по-информирани, търсещи иновативни продукти и изискващи висококачествени услуги. За да отговорите на тези желания Вие трябва непрекъснато да развивате и усъвършенствате своите знания и умения.

Нашата основна цел е да съдействаме за Вашето успешно развитие като Ви предоставим едно наистина качествено обучение. Екипът ни от професионалисти ще Ви даде знанията и увереността, от които се нуждаете, за да се превърнете в експерта, без който Вашите клиенти не могат. Добрият резултат не идва лесно, той се постига чрез знания и професионални умения, чрез гъвкаво мислене и богато въображение - всичко това е главна цел на нашият екип от обучаващи. Ние се стремим да Ви стимулираме, за да го използвате максимално по пътя на Вашето кариерно развитие и успех.