За нас

Кeune Haircosmetics е независим, семейно управляван Холандски производител на продукти за коса за професионални фризьори. Оснавана през 1922 година от Ян Кюн – един от откривателите на формулата на къдрина – KEUNE се е развила като мултинационална компания, специализирана в производството на висококачествени продукти за коса в индустрията за красота. Производството на най-висококачествена козметика позволява Keune Haircosmetics да остане на пазара повече от 90 години. Понастоящем компанията присъства в над 70 страни. Във фризьорския свят той е един от няколко независими семейни фирми, които произвеждат само професионални продукти за фризьори. Главното управление на Keune е разположено в Соест, Холандия. Ултра модерната бизнес сграда разполага освен с офиси и със студио и лаборатории, фабрика от 20.000м² и логистичен център от 10.000 м². Всички продукти на Keune се разработват и произвеждат във фирмената лаборатория и фабрика в Холандия. Именно тук изпълняваме мисията си всеки ден - ние сме за вас.

Keune е известен преди всичко със своите висококачествени продукти за оцветяване на Tinta Color, както и с пълната гама от продукти и услуги за професионалисти. Иновативните продукти с гаранция за най-високо качество са комбинирани с изключителен и елегантен дизайн. Процесът на тяхното създаване протича в една от най-модерните козметични лаборатории в Европа.

В България козметиката KEUNE се появи за първи път през 1999 г., благодарение на компанията ГЛОБАЛ БРЕНДС ЕООД, която е единственият представител. По-рано тези холандски продукти не бяха познати у нас. Всеки ден ГЛОБАЛ БРЕНДС ЕООД се стреми да отговори на очакванията на всички клиенти.

В гамата KEUNE всеки фризьор ще намери продукти, които са най-подходящи и отговарят на техните нужди. Присъединете се към семейството на KEUNE!

ГЛОБАЛ БРЕНДС ЕООД e Официален представител за България и на професионални фризьорски уреди и аксесоари DIVA PRO STYLING и UKi PROFESIONAL.

e-mail: office@globalbrands.info, porachki.keune@gmail.com;

телефони: 02 931 50 04, 02 833 32 47, 0899 900 389